چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

درباره ویدئوی سخنرانی یک دایناسور در سازمان ملل | جهان زمان کم دارد

  • کد خبر: ۸۵۷۸۲
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
درباره ویدئوی سخنرانی یک دایناسور در سازمان ملل | جهان زمان کم دارد
از پویشی صحبت می‌کنیم که به وسیله برنامه توسعه سازمان ملل متحد پیش از برگزاری کنفرانس تغییرات آب‌وهوایی شکل گرفت و در قسمتی از آن یک دایناسور در سازمان ملل برای اعضای آن سخنرانی می‌کند.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ آیا ما کمر به نابودی زمین و خودمان بسته‌ایم؟ آیا ما مسیر منقرض شدن و منقرض کردن را در پیش گرفته‌ایم؟ به نظر می‌رسد که چنین است! در غیراین‌صورت چه لزومی دارد یک دایناسور منقرض شده امروز در قرن بیست‌ویک جلوی ما قد علم کند و ما را خطاب توصیه‌ها و نصیحت‌های خود قرار دهد که چنین زندگی کنید و چنان نه؟! لابد می‌پرسید یعنی چه و ماجرای این دایناسور چیست؟

باید خدمتتان عرض کنیم که داریم از پویشی صحبت می‌کنیم که به وسیله برنامه توسعه سازمان ملل متحد پیش از برگزاری کنفرانس تغییرات آب‌وهوایی شکل گرفت و در قسمتی از آن یک دایناسور در سازمان ملل برای اعضای آن سخنرانی می‌کند. ویدئویی که در نظر دارد تا جهانیان را متوجه خطرات تغییرات اقلیمی کند.

او در مقابل چشم‌های بهت‌زده و نگران تماشاچی‌ها گام‌هایش را محکم روی زمین می‌کوبد، به پشت تریبون می‌رود و صادقانه با جماعت پیش‌رویش صحبت می‌کند. او می‌گوید: «شما هم‌اکنون موقعیتی فوق‌العاده دارید و این یک فرصت بزرگ برای بشریت است.» موقعیت فوق‌العاده‌ای که به نظر می‌رسد قدرش را نمی‌دانیم! و در نهایت از این می‌گوید که: «انقراض را انتخاب نکنید. برای تغییر دستی بالا بزنید. پیش از آنکه کار از کار بگذرد نسل خودتان را نجات دهید. زمان آن رسیده که دست از بهانه‌تراشی بردارید.» توصیه‌هایی که پیش از این هم بار‌ها و بار‌ها به شیوه‌های دیگر سعی شد به گوش همگان برسد، اما یک نگاه به وضعیت گرمایشی زمین و بحران‌هایی که در گوشه گوشه آن اتفاق می‌افتد، کافی است تا متوجه بشویم احدی گوشش به آن‌ها بدهکار نبوده است.

واقعیت این است که همین الان هم دیر شده و زمان برای جبران خیلی کم داریم. همین چند ماه پیش بود که گروهی از کارشناسان بین‌دولتی سازمان ملل تحت عنوان هیئتی بین‌دولتی درباره تغییرات اقلیمی هشدار دادند که سطح انتشار گاز‌های گلخانه‌ای به حدی بالاست که اختلالات آب‌و‌هوایی را اگر نگوییم برای چند قرن، برای چند دهه تضمین می‌کند.

این گزارش همچنین می‌گفت اگر یک اقدام فوری برای کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای نشود متوسط دمای هوای جهان فقط طی ۲۰ سال ۱.۵ درجه سانتی‌گراد بیشتر می‌شود. این در حالی است که هشدار‌ها می‌گوید نباید اجازه داد میزان گرما از ۱.۲ درجه بیشتر شود و به ۲ درجه برسد. چون افزایش ۲ درجه‌ای همان آستانه خطرناکی است که می‌تواند طبیعت را دچار واکنش‌های شدید و جبران‌ناپذیر کند. یعنی همان توفان‌های سهمگین، سیل و سیلاب‌های ویران‌کننده و آتش‌سوزی‌هایی که راه و بی‌راه اتفاق می‌افتد، اما این مرتبه شدیدتر و قهرآمیزتر.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->